404 (22.8.2016 10:42:22) -- Maahanmuutto

MaKriKaLi strategiselle tauolle aktiivisessa viestinnässään

MaKriKali keskeyttää aktiivisen viestintänsä Twitterissä sekä uusien kannanottojen julkaisemisen. Tähän mennessä julkaisemamme kannanotot löytyvät osoitteesta http://makrikali.wordpress.com/2016/

Muuttuneessa maahanmuuttokeskustelussa näkyy myös MaKriKalin toiminta. Vihapuheen sijaan keskustelua on käyty aiempaa enemmän tosiasioihin perustuen sikäli, kun vastapuolta edustava on halunnut ylipäätänsä keskustelua käydä.

MaKriKaLi tunnisti jo varhaisessa vaiheessa maahanmuuton ja terrorismiriskin kasvun yhteydet. Toimme esiin myös Israelin ja palestiinalaisjihadistien konfliktin samankaltaisuutta Euroopan sittemmin kokeman jihadismin kanssa. Oli helposti nähtävillä, että Israelilla on sellaista osaamista asian suhteen, jota muulta maailmalta puuttuu. Näkemystä vahvisti, kun keväällä Israel sai pysyvän edustajan sotilasliitto NATO:n päämajaan nimenomaisesti koordinoimaan yhteistyötä terrorismin torjunnassa.

Rohkaisemme asialliseen maahanmuuttokeskusteluun ilman vihaa ja vihapuhetta. Tosiasiat riittävät. Maahanmuuttopolitiikan järkevöittämiseen pyrkivä kiristäminen tehtiin tosiasioihin perustuen. Toivomme, että niin tapahtuu vastaisuudessakin.

Perimmäinen toiveemme on silti, että kansakunnat saisivat elää rauhassa omilla alueillaan toisten kanssa sovinnossa maataan rakentaen. Matkalla siihen, niiden, jotka voivat auttaa aidosti hädänalaisia, on tehtävä se ja toimittava auttamisessaan viisaasti ja kaukonäköisesti.

MaKriKaLi[ Kirjaudu sisään ]