MaDaHan (2.12.2016 15:54:50) -- Roskakori

Ennen Stillerä: Suomi on täynnä itsetietoisia ja ylemmyydentuntoisia

toimittajia, maailmannapoja ja besservissereitä. Nyt he ovat nostaneet itsensä niin korkealle, korkeammalle kuin maan demokraattisesti valittu hallitus. Alkaa myös haiskahtaa vahvasti siltä, että demareille tuli niin paljon lunta tupaan irvokkaana matu puolueena, joka hyväksyy riveihinsä naiivisti pahimman luokan rikollisia, että huomio oli pakko kiinnittää muualle.

Tällä taitavasti eliminoitiin keskustelu ja profiloituminen inhopuolueeksi kansan keskuudessa. Oli kehitettävä tutkivalla journalismilla välittömästi joku pieni juttu demarien tukemiseksi, joka voidaan perusteettomasti paisutella niin valtavaksi kuin suinkin ja - Sipilä meni nielaisemaan madon. Kunnon koulukiusaajan lailla uhri kiusattin äärimmilleen ja sitten alettiin potkia, joka jatkuu kai vieläkin.

En näe muuta ratkaisua kuin YLEn johdon on otettava tilanne hallintaan ja erottaa kyseiset toimittajat pikku hiljaa, koska toimivat itse asiassa demokratiaa vastaan muka mediavapauden varjolla. Näin erityisesti sillä hetkellä, jos ja kun oikeuskansleri antaa vapauttavan päätöksen, minkä luulisi olevan itsestäänselvä.

[ Kirjaudu sisään ]