Härkä ja Nalle (29.1.2017 21:51:16) -- Politiikka yleinen

Maailmanrauhan kannalta sanoisin, että on parasta että

samalla tavalla ajattelevat asuvat lähellä toisiaan. Valtiotkin ovat vissiin syntyneet siksi, että on ollut erilaisia porukoita, joilla on ollut erilaisia käsityksiä siitä miten pitää olla ja elää, mitä kieltä puhutaan jne. Samalla tavalla ajattelevat ovat sitten kokoontuneet yhteen.

Tässä on hyvä ymmärtää, että sama arvomaailma, tavat, käsitys oikeasta ja väärästä jne. ei edellytä että henkilöt ovat saman valtion kansalaisia. Kuten tunnettua, esim. pohjoismaalaiset tulevat vallan mainiosti toimeen keskenään kuten länsimaalaiset yleensäkin.

Koska rauhanuskonnon edustajien mielestä rauhanuskonto on maailman paras, on tietenkin järkevintä että rauhanuskonnon edustajat elävät sellaisessa maassa, jossa rauhanuskonto on valtauskonto, koska siellä he ovat onnellisimpia.

Monikulttuurilla, rajat-auki-sossuturvapaikka-kaikille-systeemillä ja muulla on sotkettu tätä harmoniaa ja nyt maailmassa on valtavasti jännitteitä ja ongelmia. Se on vähän kuin kemiaa. Kun sotket väärät aineet keskenään niin tuloksena on räjähdys vaikka muuten aineet olisivat stabiileja isoinakin määrinä.[ Kirjaudu sisään ]