noonez (16.3.2017 16:15:47) -- Politiikka yleinen

Jos haluavat lisäperusteita, niin muistuta että Suomi..

...oli ainoa EU-maa jossa oli tämä kummallisuus: "humanitäärinen toissijaisen turvapaikan ja oleskelupaikan menettely".

Tuo poistettiin laista n. vuosi sitten koska YK:n pakolaissopimuksetkaan ei sitä vaadi että jokaisesta sotaa käyvästä maasta pelkästään sillä syyllä saisi hakea ja saada turvapaikan.

Elintasopakolaisuudesta todistaa tuo. Kannatti tulla Suomeen sellaisten joilla oikeasti YK:n määrittelemää pakolaissyytä ei ole.

Toinen peruste elintasopakolaisuudelle on Irakin mediassa ja SOME:ssa ollut mainostus Suomessa maana jossa saa asunnon josta ei tarvitse maksaa vuokraa sekä 500€/kk käteen tekemättä mitään:
https://www.suomenuutiset.fi/suomea-markkinoidaan-irakilaisille-unelmien-kultamaana-maksetaan-kaikki-kustannukset-ja-palvelut-annetaan-asunto-rahaa/
"
بمجرد حصولك على الاقامة يتم ترحيلك من المخيم واعطاؤك شقة ويكون الاجار والخدمات عليهم ويتم صرف مبلغ من 300 يورو الى 500 يورو .

Tekstissä sanotaan: ”Oleskeluluvan saamisen jälkeen hakijalle annetaan asunto. Vuokraa ei tarvitse maksaa, ja hakijalle myönnetään kuukausittain 300-500 euroa rahaa.”

Lisäksi nähdään alla olevasta kuvasta, varsinkin jos samaan kuvaan lisättäisiin maksettavat "diskorahat" pakolaisille per maat, että miksi irakilaiset tulivat monen turvallisen maan läpi Ruotsiin ja Suomeen. (Unkari on poikkeus, koska se oli kauttakulkumaa ja Itävalta sekä Saksa sitten sulkivatkin rajat ja MATUt jäivät kymmenintuhansin Unkariin loukkuun.)


[ Kirjaudu sisään ]