noonez (20.3.2017 11:24:06) -- Yleinen

A+ eräs kommenteista. Muitakin hyviä on.

" Minervan Pöllö
20.3. 7:57

He eivät ole turvapaikanhakijoita, heidän hakemuksensa on evätty perusteettomana, joten he ovat laittomasti maassa.

Tämä ei ole mielenosoitus, vaan kapina laillista järjestysvaltaa vastaan, lisäksi sillä on myös piirteitä ”miehitys” operaatiosta, koska siinä vaaditaan suvereenia valtiota muuttamaan lainsäädäntöään ”miehittäjän” mielen mukaiseksi.

Leiriä vastaan hyökkääminen on laitonta, mutta se on tapahtunut siksi, että poliisi tai puolustusvoimat eivät ole purkaneet leiriä, joka on heidän laillinen velvollisuus.
Miten tämä asia aiotaan ratkaista? Annetaanko sen kehittyä täydelliseksi kaaokseksi? Entäpä jos muslimein miehittämät lähiöt ryhtyvät tukemaan torilla kapinoitsevia? Jos tilanne ratkaistaan siten, että alistutaan kapinoitsijoiden laittomiin vaatimuksiin se merkitsee, että ”turvapaikoista” päätetään tästä lähin rautatientorilla.

Tällöin on järkevämpää, lopettaa koko ”turvapaikka” prosessi ja ryhtyä suoraan heidän asuttamiseen. ”Humanistit” jaksavat koko ajan muistuttaa, että jokaisen pakolaisen takana on ihminen, tämän mitä ilmeisimmän tosiasian lisäksi heidän takanaan on raha, tämä jää ”humanisteilta” huomaamatta (koskapa he kuuluvat enimmäkseen väestön osaan, joka ei ymmärrä rahan yhteyttä sen hankkimiseen).

Yhden turvapaikan hakijan aiheuttamat kustannukset {minimissään} ovat lähes 20 000 euroa, prosessin ajalta, ennen kuin varsinainen valitusrumba alkaa. Jokainen rautatientorin ”mielenosoittaja ” on jo minimissään tuon verran velkaa tälle valtiolle. Tähän vapaamatkustaja prosessin uppoaa jo miljardin verran vuodessa. Sosiaalijärjestelmä joka luotiin meille itselle pahojen päivien varalle, käytetään nyt niiden elintason nostamiseen, jotka eivät ole sen hyväksi mitään tehneet. Vuosikymmen sitten puhuttiin eläkepommista, eli riittääkö meillä rahaa maksaa eläkkeet kaikille, jotka ovat siihen oikeutettuja. Äänet ovat vaienneet."
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005133927.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=3&utm_source=tf-other&share=45af5486011ab859b78545e6d4352742


[ Kirjaudu sisään ]