noonez (8.4.2017 12:33:54) -- Yleinen

Jos sisäministeri olisi suostunut,hallitus olisi tehnyt päätöksen.

Mutta ei, sisäministeri oli itse #meilläonunelma mielenosoituksessa ja sen jälkeen elintasopakolaisten tulva alkoi. Kun persut yrittivät vähän inistä, Petteri Orpo (KOK) julisti pari lausuntoa mitkä valta-suvakki-media julkaisi näyttävästi:

"Emme voi sulkea rajoja. On väärin väittää sen olevan mahdollista"
- Petteri Orpo (KOK), syksy 2015

Valehteli. EU-säännöistä löytyy maininta että perustelluista syistä rajat Schengen-alueen sisäällä voidaan sulkea. Silloin syksyllä Itävalta ensin sulki sisärajansa, myöhemmin Ruotsi ja Tanska.

Kun Laura Huhtasaari kirjoitti ja perusteli että irakilaiset tulijat ovat elintasopakolaisia ja ovat lähteneet matkaan mainostuksen vuoksi, niin Petteri Orpo vastasi, ja jälleen suvakki-media näyttävästi uutisoi kaikilla kanavilla:

"Tulijoiden motiivien kyseenalaistaminen on rasismia."
- Petteri Orpo (KOK) syksy 2015.

#meilläonunelma-mielenosoituksessa ollut Petteri Orpo oli onnensa kukkuloilla kun sai näyttävästi ja omaa valtaa käyttäen toteuttaa suvakki-aatetta.

Myös Juha Sipilä oli #meilläonunelma miekkarissa ja huuma jatkui pitkälle syksyyn. Ykkösaamussa siten lupasi asuntonsa MATUille. Se uutisoitiin laajasti Lähi-Idässä ja myöhemmin moni Suomeen päässyt MATU on kertonut että nimenomaan tuon lausunnon jälkeen Suomi alkoi kiinostaa ja huomasivat myös Suomen paremmat sosiaaliedut.[ Kirjaudu sisään ]