Hemmo Paskiainen (20.5.2017 9:11:18) -- Talouspolitiikka

Että tyhmempikin tajuaisi :)


Norjan tilastokeskus laski, että yhden syyrilaispakolaisen välitön elinkaarikustannus (asuminen, tuet jne) on noin 800 000 euroa. Tämän lisäksi tulee välilliset kustannukset (terveydenhoidon, oikeuslaitoksen jne kustannukset), joita on arviolta vähintään saman verran.

Suomeen päästettiin vuonna 2015 iranilaisia miehiä 32 000. Yksikään heistä ei ollut aito turvapaikanhakija, koska he tulivat turvallisesta maasta, Ruotsista. Arvioilta 10 000 heistä jää laillisesti Suomeen.

Perheenyhdistämisen jälkeen meillä on 30 000 turhaa suuta elätettävänä, koska suomalaisilla työmarkkinoilla ei ole kysyntää heidän ammattitaidoilleen. Näiden ei-pakolaisten hintalappu suomalaiselle veronmaksajalle elinkaarikustannuksena on 30 000 x 800 000 x 2 = 48 miljaria euroa, eli Suomen valtion yhden vuoden budjetti!!!

Koko valtion budjetin verran siis haaskattiin tähän turhuuteen, koska hyvää tarkoittavat moraalisäteilijät eivät osaa laskea. Ja kaikki nämä rahat täytyy lainata, ja lainan maksavat takaisin seuraavat sukupolvet. Toisin sanoen, nykyiset lasten tuleva työpanos on annettu ilmaiseksi erinäisille onnenonkijoille! Työ ilman palkkaa on orjuutta. Toisin sanoen, nykyiset sukupolvet myivät lapsensa orjiksi voidakseen moraalisäteillä nyt.

Voidakseen olla hyviä ihmisiä.

Hyvää tarkoittavat ihmiset saavat usein eniten pahaa aikaan, koska heidän käyttäytymisessään ei ole mitään rajoitteita, johtuen siitä, että he uskovat olevansa hyvän puolella, pahaa vastaan. Koska tavoite on ylevä, keinoista viis.

Toivottavasti ketjun aloittaja tajuaa matematiikkaa sen verran, että hän ymmärtää miksi vastustamme avoimia rajoja. Yritämme suojella tulevia sukupolvia heidän hyvää tarkoittavilta vanhemmiltaan.

But wait! There's more!

Koska valtion velkaa ei voi kasvattaa loputtomasti, lainanotolle tulee stoppi, ja kustannuksia aletaan karsia. Tämä tarkoittaa hyvinvointivaltion alasajoa. Kaikki valtion maksamat, kansalaisille ilmaiset tai edulliset palvelut lopetetaan ja yksityistetään. Kun valtio menee konkurssiin, edes eläkkeiden maksu ei ole varmaa. Suomeksi sanottuna, hyvinvointivaltio romutetaan, koska kansalaiset, eduskunta ja hallitus haluavat moraalisäteillä. Tai siis, tarpeeksi suuri ja vaikutusvaltainen osa heistä.

Rajat ovat edelleen apposen avoimenaan. Kuka tahansa terroristi voi kävellä sisään. Tämä on hulluutta vailla vertaa koko maailman historiassa!

"Ne jotka jumalat haluavat tuhota, he ensin tekevät hulluiksi."

EDIT: Ja mitä tapahtui sille syyrilaistytölle, jonka surulliset silmät uutisissa osaltaan mahdollistivat tämän itsetuhoisen hulluuden?

Ei mitään. Hän ei saanut apua, koska päättäjämme päättivät antaa avun niille, jotka eivät sitä olisi tarvinneet, tai ansainneet.

Tulevien sukupolvien tuomio tulee olemaan hirvittävä.

http://hommaforum.org/index.php/topic,120927.msg2627140.html#msg2627140

[ Kirjaudu sisään ]