404 (26.8.2017 13:31:20) -- Maahanmuutto

Massamaahanmuuton viimeinen niitti - pätee koko Euroopassa

MAAHANMUUTTAJIEN TYÖLLISTYMINEN LÄHES MAHDOTONTA TEKOÄLYN JA ROBOTISAATION YLEISTYESSÄ

Julkaistu 21.2.2017

Maahanmuttokriittinen kansanliike vaatii päätöksentekijöitä huomioimaan tekoälyn ja robotisaation vaikutukset yhteiskuntaan ja erityisesti työllistymismahdollisuuksiin myös maahanmuuttopolitiikkaa linjattaessa.

Tulevaisuudessa mahdollisuudet työllistyä tavanomaisiin töihin tulevat vähenemään teollistuneissa yhteiskunnissa. Edes hyvä koulutus ei välttämättä takaa työllistymistä. Tämän johdosta yhteiskunnan toiminta ja tulonjako tulevat muuttumaan. Ratkaisuksi esitetyt perustulomallit eivät kestä ylimääräistä kuormitusta, jota nykyinen maahanmuuttopolitiikka niille väistämättä asettaisi.

Maahanmuuttokriittinen kansanliike katsoo, että turvapaikkakäytäntö pakolaisten auttamisessa on tullut tiensä päähän. Olemme esittäneet vaihtoehtoisen ja viisaamman tavan auttaa, joka helpottaa monien maahanmuuttoon liittyvien ongelmien lisäksi myös suomalaisen yhteiskunnan haastetta työllistää ja elättää kansalaisensa tulevaisuudessa.

https://makrikali.wordpress.com/2017/01/25/kestava-ratkaisu-maahanmuuttokriisiin-pysyvista-yhdyskunnista-kriisialueiden-lahella/

Maahanmuuttokriittinen kansanliike, MaKriKaLi[ Kirjaudu sisään ]