404 (15.9.2017 11:04:25) -- Rikollisuus ja rikosuutiset

Ketkä kiihottavat kansanryhmää vastaan?

Tehokkainta kielteisten asenteiden synnyttämistä ja jopa vihanlietsontaa irakilaisia, afgaaneja, syyrialaisia, somaleja jne. vastaan on ollut eräiden näistä maista tulleiden oma moraaliton ja rikollinen toiminta, joka on kohdistunut Suomen kantaväestöön. On turha kuvitella, että joku kierosilmäinen natsilarppaaja tai kouluja käymätön perussuomalaispoliitikko olisi kyennyt vain omalla toiminnallaan saamaan kansalaisten enemmistössä aikaan juuri minkäänlaisia mielipiteen muutoksia mainittuja kansanryhmiä kohtaan.

Suomessa, kuten muuallakin Euroopassa vihreät ja vasemmisto ovat yhteistyössä median kanssa pyrkineet kääntämään asian kuitenkin niin, että näitä maahanmuuttajien moraalittomia ja rikollisisia toimia julkisuudessa paheksuneet tai jopa vain niistä kertoneet olisivat aikaansaaneet kielteisten asenteiden ja jopa vihan yleistymisen tiettyjä kansanryhmiä kohtaan. Se on irvokasta ja samalla kiistatonta älyllistä epärehellisyyttä.

Pitäisikö siis rikoksiin syyllistyneitä maahanmuuttajia rangaista myös kiihottamisesta kansanryhmää vastaan? Entä pitäisikö edes tuosta vihreiden ja vasemmiston yhdessä median kanssa toteuttamasta silmänkääntötempusta keskustella ja hylätä se todellisuuden vääristämisenä?

404 -

[ Kirjaudu sisään ]